Kauneuspiste Maria

Turuntie 4, 03600 Karkkila p.09-5680997

 

 X°Cryo ™-huippukylmähoito

X°Cryo ™-huippukylmähoito eli cryohoito on edistyksellinen hoito erilaisten ihosairauksien, nivelongelmien ja kiputilojen hoitoon.  Hoito perustuu  siihen, että lämpötilaa laskiessa iholla saadaan aikaan termoshokki, joka aktivoi elimistön omat tominnot. Aivojen aktivoidessa kehon puolustusjärjestelmän, elimistöön vapautuu hormoneja, jotka mm. lievittävät kipua. Muita hyötyjä ovat mm. kollageenin tuotannon lisääntyminen, neste- ja verenkierron lisääntyminen, turvotuksen vähentyminen sekä kuona-aineiden poistuminen. Hoito nopeuttaa urheiluvammoista ja leikkauksista palautumista ja lisäksi se parantaa nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta.

 

X°Cryo ™-kasvonaamion teho perustuu kylmän lisäksi siniseen LED-valoon, joka tehokkaasti rauhoittaa, puhdistaa ja desinfioi bakteereja iholta. Hoito rauhoittaa aknea, ruusufinniä tai muuten näppyläistä ihoa. Hoito parantaa silmin nähden ihon väriä ja lisää kollageenin tuotantoa, jolloin ihosta tulee kimmoisampi ja tasaisempi

 

 

X°Cryo ™-maskin voi yhdistää mihin tahansa hoitoon ja samalla voidaan hoitaa myös muita kehon osia. Lisäksi laitteessa on erillisiä hoitopäitä, joilla voidaan hoitaa kasvoja tai kehoa paikallisesti. Tällä hoitomuodolla voidaan hoitaa lähes koko kehoa mm. ranteet, lonkat, polvet, olkapäät jne.  Loistavia tuloksia on saatu mm. päänsärkyyn ja migreeniin, tulehduksiin, leikkauksista palautumiseen, urheilusuorituksesta ja -vammoista palautumiseen ja jopa unettomuuteen. Hoito on erittäin nopeaa, vain muutaman minuutin eikä toipumisaikaa tarvita


Tutustumistarjous tammikuun ajan:

Kasvot 20€/krt (kylmä+Led-naamio) (norm.30€)

Hoidon yhteydessä 15€ (norm.25€)

Lisäalueet 5€/alue


Vartalo 20€/krt /alue (norm.30€)

Hoidon yhteydessä 15€ (norm. 25€)

Lisäalueet 5€/alue


10krt -20%

5krt -10%

 

 


Dermapen- edistyksellinen mikroneulaus

Dermapen-mikroneulauksessa käytetään 12 neulan steriiliä neulapäätä. Neulat menevät ihoon kohti suoraan stimuloiden kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Dermapen-hoitokohteet:

  • Ikääntyvä, veltostunut iho, rypyt ja juonteet
  • Pystyrypyt huulenympärysiholla, ihon elvytys ja kiinteytys
  • Laajentuneet ihohuokoset
  • Raskausarvet Arvet (akne, kirurgiset tai paloarvet)
  • Ennenaikainen hiustenlähtö

Dermapen mikroneulauksen edut:

  • aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulaus rolleri.
  • voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmänympärysiho, huulten ympärysiho.
  • Kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti jopa arvet ilman verenvuotoa.
  • Säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.
  • Hinta 175€

Exuviance on dermatologisesti kehitetty ihonhoito-sarja, joka perustuu AHA-happoa sekä polyhydroksihappoa sisältäviin tuotteisiin ja happokuorintoihin.

Exuviancen perustajat dermatologian tohtori Eugene Van Scott ja farmakologian tohtori Ruey Yu ovat arvostettuja AHA-teknologian edelläkävijöitä ja heillä on yli 120 patenttia ja useita patenttihakemuksia.

Tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, näin saadaan poistumaan kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokosia sekä tekevät ihosta samean ja harmaan värisen. Kuorinta stimuloi uusien solujen muodostumista, jolloin tuloksena on nuorekkaampi, hehkuva ja terve iho.

Tuotteet on dermatologiseti testattuja, eikä niissä ole käytetty eläikokeita. 

Exuviancen avulla voidaan hoitaa:

*Akne

*Rosacea (ruusufinni)

*Rypyt ja juonteet

*Atooppinen ekseema

*Pigmenttiläiskät

*Kuiva iho

*Talirauhasten sarveistapit

Katso lisää:

http://www.exuviance.fi

 

 

Medik8 on laajasti palkittu farmatologien ja biokemistein kehittämä kosmeseuttinen ihonhoitosarja.

Medik8 uskoo:

-Tärkeisiin ja tutkittuihin  anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin,  -   AHA – ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.
-   Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa.
-   Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin.
-   Ammattimaisiin tehoihin.
-   Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle.
-   Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin.
-   Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean laadun.
-   Erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

Medik8:llä voidaan hoitaa erityisesti ikääntyvää ihoa, aknea, punoittavaa ihoa, pigmenttiläiskiä sekä kuivaa ihoa.
 
Ihonhoidon bioteknologia
Kun halutaan valmistaa tehokkaita ihonhoitotuotteita, täytyy valita hyvin imeytyviä aktiiviaineita, joiden tehot ja tulokset ovat tieteellisesti todistettuja.

Ammattimaiset tehot ja stabiilit koostumukset varmistavat silminnähtävät hoitotulokset. Iho tunnistaa ihoidenttiset aktiiviaineet ja pystyy hyödyntämään ne ihon ongelmien hoidossa.

Bioteknologiaa hyödyntäen kehitetyt Medik8-tuotteet ovat kliinisesti tutkittuja. Kiraalisesti oikeaoppiset molekyylit, ajastettu kuljetinjärjestelmä ja luonnollinen liposomi-teknologia ovat myös Medik8:n hyödyntämiä erikoisteknologioita, joiden avulla tuotetaan pitkäkestoisia ja silminnähtäviä tuloksia ihon hoidossa.

Medik8:llä voidaan hoitolassa tehdä 1.tason pinnallisia kuorintoja ja kun halutaan todellisia tuoloksia, niin valitaan 2.tason keskisyvä Jessner-kuorinta.

Katso lisää:

http://www.medik8.fi

 


 

 

 

HydraFacial lyhyesti

 

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa  iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo toisena vuonna peräkkäin.

HydraFacial™in   poikkeuksellinen tehokkuus perustuu sen erityisiin seerumeihin, joita   käytetään merkin patentoiduilla, spiraalimaisilla hoitopäillä, joista   sekä syötetään iholle puhdistavia ja hoitavia ainesosia, että imetään   iholta pois epäpuhtauksia. Hoidolla saadaan näkyviä tuloksia juonteisiin   ja ryppyihin, suurentuneisiin ja epäpuhtaisiin ihohuokosiin, ihon  värihäiriöihin sekä akneen.

HydraFacial™ -teknologian patentoiduissa HydroPeel™   -hoitopäissä on spiraalimainen rakenne, jonka ansiosta seerumit   vaikuttavat iholla pidempään samanaikaisesti, kun hoitopäät kuorivat   ihon eri kerroksia. Hoito tuntuu viileältä ja miellyttävältä sekä jättää   ihon puhtaaksi, tasaiseksi, kosteutetuksi ja kuultavaksi. Hoito on   täysin kivuton eikä vaadi toipumisaikaa, vaan asiakas voi jatkaa   normaalisti arkeaan hoidon jälkeen ja myös meikkiä voi käyttää   välittömästi.  

Perinteisiin, aggressiivisempiin hoitomuotoihin, kuten happokuorintoihin ja mikrohiontaan verrattuna HydraFacial™  -teknologia   on paitsi tehokkaampi mutta ei myöskään aiheuta ihon ärsytystä tai   vaadi toipumisaikaa. Hoitoon voidaan kuitenkin helposti yhdistää myös   puhdistavien happojen käyttöä. Glykooli- ja salisyylihappojen   yhdistämisellä HydraFacial™in fyysisiin kuorintaominaisuuksiin saadaan erittäin hyviä tuloksia. Perinteisiin happokuorintoihin verrattuna HydraFacial™in happokuorintatoiminnon käyttäminen ei vaadi toipumisaikaa tai iho toipuu niihin verrattuna erittäin nopeasti.  Hoito soveltuu kaikentyyppiselle iholle: ohuelle ja herkälle iholle, ikääntyvälle iholle sekä rasvaiselle iholle.

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! www.hydrafacial.fi

 

 

 

Carboksiterapia

Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa. Tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat aknea, tulehduksia, sekä parantavat ihon kiinteyttä , elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Carboksi-hoitoa voidaan tehostaa ihon mikroneulauksella, jolloin se tehostaa hiilidioksiidin imeytymistä ihon syvempiin kerroksiin. Hoitoon voidaan lisätä myös tuoretta C-vitamiinia ja hyaluronihappoa jotka syväkosteuttavat ihoa sekä edesauttavat kollageenisynteesiä ja kirkastavat ihon väriä.